09 mei 2005

SSH in nautilus

a.k.a. HOLY shit

Anyway, ik ben op school dus momenteel verwikkeld in een computer practicum voor sterrenkunde alwaar ik me ook moet verdiepen in linux. Nu zijn de meeste dingen daar vrij basaal, maar het bracht me al met al wel op een leuk idee, namelijk dat het misschien best mogelijk moet zijn om standaard de server van sterrenkunde te mounten zodat ik er altijd makkelijk bij kan en makkelijk van en naar kan kopieren zonder helemaal in ssh te moeten.

Nu zie ik gelukkig voor de server daar wel in dat het niet echt fijn voor andere gebruikers is om de hele dag voor niks ingelogd te staan, maar het bracht me wel tot een ander idee (via een forum waar iemand het natuurlijk allang wist, maar hee, daar zijn we noob voor).

TO THE POINT, typ in je adres balkje in nautilus (weet niet of het ergens anders ook kan (en frankly I don't give a poo, gebruik maar gewoon nautilus)) ssh://[username]@[server]

Veel gelul voor zo'n korte boodschap, maar anders is het ook zo sneu om helemaal zo'n blog te maken voor dat kleine beetje info.

Reacties:

Anonymous Anoniem had het volgende te zeggen:

buy viagra online Online pharmacy store

maandag, juni 11, 2007 9:26:00 p.m.  
Anonymous Anoniem had het volgende te zeggen:

Keep the money buy from us!
buy altace online order

maandag, juli 09, 2007 9:05:00 p.m.  
Anonymous Anoniem had het volgende te zeggen:

Consultations on a line - Here it is possible to consult on any theme at experts

maandag, oktober 22, 2007 10:15:00 p.m.  

Plaats ook een reactie

<< Terug naar de hoofdpagina