18 oktober 2005

Gnome-blog!

Jawel, mijn eerste post met gnome-blog, het handige Gnome appletje waarmee je een schermpje tevoorschijn tovert dat je in staat stelt stukjes voor je blog te schrijven! Ineens kreeg ik na het opstarten het instellingen schermpje van dit progseltje weer te zien en na een vlugge controle en een OK werkt hij ineens! Zonder dat ik er dus iets aan heb gedaan...

Het enige wat ik me kan bedenken dat er anders is is dat ik net OpenOffice.org 2 heb geinstalleerd, dus ik gok dat die een pakketje heeft meegenomen dat blijkbaar nodig is voor gnome-blog. Misschien de volgende keer toch handiger even een weekje of 2 geduld te hebben met dist-upgraden en dan meteen ook echt de hele zooi goed upgraden, bijvoorbeeld volgens deze handleiding die de hele boel wat completer upgrade en dus ook nieuwe programma's toevoegt.

Edit: Helemaal perfect werkt het helaas niet; hij plaatst de titel gewoon bovenaan de tekst, dus zonder titel opmaak. Beetje jammer, maar toch een handig ding voor een snelle post.

Reacties:

Blogger Jos had het volgende te zeggen:

Probeer eens te werken met Drivel Dagboek Editor. Zit ook in synaptic! Kies voor Blogger voor de Atom/Blogger 2 en gebruik je Blogger gebruikersnaam em kies voor serveradres: http://www.blogger.com/atom

Ik voorspel je een grote glimlach!

dinsdag, oktober 18, 2005 8:46:00 p.m.  

Plaats ook een reactie

<< Terug naar de hoofdpagina