24 oktober 2005

Ubuntu: bad for business

...als je zoals ik toevallig in de linux-blogging business zit. Het werkt veel te goed! Ik heb niets meer te knutselen, want de standaard opties zijn top-notch (voor zover ik weet) en als ik een programmatje nodig heb zoek ik gewoon ff synaptic of dat nieuwe ding door en hopsa voor je het weet werkt dat ook al weer. Saaie boel eigenlijk...

Zou leuk zijn als er een Ubugtu zou zijn met elke dag een nieuwe fout, of met een fout-knop zodat je op commando een fout in je systeem kon introduceren die je zou moeten oplossen. Ach ja, a man can dream...

Reacties:

Blogger Jos had het volgende te zeggen:

Herkenbaar, maar...er is altijd nog meer te ontdekken hoor! Zet ' m op, bedenk eens een spannend nieuw project met Ubuntu! ;-)

woensdag, november 02, 2005 4:14:00 p.m.  

Plaats ook een reactie

<< Terug naar de hoofdpagina