21 november 2005

Firebeagle

Beagle doorzoekt automatisch al je Gaim logs en bijvoorbeeld je mail als je Evolution gebruikt (helaas wordt Mozilla Thunderbird nog niet ondersteund). Maar een erg belangrijk onderdeel van het computer leven is tegenwoordig natuurlijk de dagelijkse portie surf-voer. Kent u echter ook de vervelende bladertochten door de geschiedenis als u weer eens bent vergeten waar u ook alweer die leuke info heeft vergaard? Vergeet dat maar met de spiksplinternieuwe Beagle Firefox-extention!

Anyhow, hier is ie te halen, inclusief installatie instructies. Dit soort dingetjes geven Beagle dus enorme meerwaarde; er is zo een stuk meer te doorzoeken dan enkel bestanden, zoals ik gewend was van zoek functies in bijvoorbeeld Windows en Linux. Leuk detail is de overeenkomst met echte beagles; deze hebben ook veel ruimte nodig om rond te rennen en te snuffelen. Laat uw hond dus ook eens lekker uit in het world wide woud!

Schermschot met twee Beagle icoontjes uitvergroot Zoals je kunt zien voelt de Beagle zich al lekker thuis op m'n beeldscherm (ook een leuk stukje nieuws op de achtergrond trouwens :P)!