28 november 2005

RSS Menu

Brilliant! Hoe simpel het ook lijkt, dit (RSS Menu) is dus het soort rss programmatje waar ik al een hele tijd naar op zoek ben! Net als in Firefox de feedjes lekker in een menutje (in Firefox dan een bookmark mapje), lekker simpel, overzichtelijk en mooi gesorteerd en wel. Echt, hier droom ik van... helaas is het voor Mac OS X.

Dus bij deze een wanhopige noodkreet richting developers (bij voorkeur in de Gnome-scene) worldwide: kopieert dit mooie stukje software en ontvang mijn eeuwige dank!

Reacties:

Blogger Jos had het volgende te zeggen:

Ik lees mijn rss altijd in mozilla-thunderbird. Heerlijk...volledig in html,alles erop en eraan.

maandag, november 28, 2005 10:12:00 p.m.  
Blogger Patrick had het volgende te zeggen:

Eigenlijk is dat best een goed plan ja. Ik heb hem er nu wel op staan, (het was de bedoeling dat ik m'n non-hotmail adressen op die manier makkelijker kon checken) maar ik denk er eigenlijk nooit aan dat ding te starten, terwijl ik wel altijd een Firefoxje open heb liggen (dus de mail check ik meestal gewoon via de webmail portals).

Ik zal het eens proberen in ieder geval!

maandag, november 28, 2005 10:26:00 p.m.  

Plaats ook een reactie

<< Terug naar de hoofdpagina