03 januari 2006

Nummertje 100!

De honderste post! Nooit gedacht dat ik het zo lang vol zou houden, aangezien dit soort dingen bij mij toch vaak vooral in een opwelling ontstaan. Verslag doen van hobby's waarmee je nog eventueel mensen kunt helpen ook blijkt echter best leuk te zijn en bovendien merk ik ook dat ik het ook gewoon best leuk vind stukjes te schrijven. Moet ooit maar eens ergens een columnpje zien te regelen ofzo (met de hoop dat ik überhaupt een beetje leuk schrijven kan volgens anderen).

Anyway, op naar de tweehonderd and beyond!

Reacties:

Blogger Jos had het volgende te zeggen:

Je bent lekker bezig Patrick! Doet mij buitengewoon veel plezier. Lekker om te lezen ook. Succes..en met de beste wensen natuurlijk vanuit Digiplace.

dinsdag, januari 03, 2006 2:54:00 p.m.  

Plaats ook een reactie

<< Terug naar de hoofdpagina