16 februari 2006

Exit the Hendrik

En tot zover het Hendrik tijdperk! Enerzijds was het best leuk wat anders er tussendoor te lezen, maar anderzijds voelde het toch niet helemaal lekker om iemand anders met mijn kindje bezig te zien zijn (slechte metafoor, maar u get het punt). Hij gaat dus weer lekker verder met programmeren en waarschijnlijk hoor je via mij nog wel eens wat van hem. Als je zin hebt z'n huidige projectje (B3Dengine, een simpele 3D engine) even uit te checken kan dat alhier.

Reacties:

Blogger Jos had het volgende te zeggen:

Jammer, ik vond het juist heel plezierig om meerdere bijdragen te kunnen lezen.

donderdag, februari 16, 2006 8:33:00 p.m.  
Blogger Patrick had het volgende te zeggen:

Mja ik op zich ook wel, maar dan liever op een nieuwe blog :) Avec Pinguin is toch gewoon een beetje mijn ding.

Het zit wel in de planning om binnenkort een andere, iets breder geörienteerde weblog achtige site op te zetten. Als dat feestje doorgaat wordt dat sowieso een ding met meerdere auteurs en daar zal het dan ook op ingericht zijn. Dit hou ik als m'n persoonlijke Linux dagboekje :)

donderdag, februari 16, 2006 8:38:00 p.m.  
Blogger Bekker had het volgende te zeggen:

Ik vond het in ieder geval leuk om eens te doen, maar zal nou niet direkt zelf een blog beginnen.
Via die link kom je inderdaad bij de pagina van mijn projectje. Maar het is nog niet echt geschikt voor het grote publiek. Hopelijk wil Patrick nog eens een melding maken als ik een mooie pagina in elkaar gedraaid heb en de engine redelijk tot goed werkt.

donderdag, februari 16, 2006 9:16:00 p.m.  

Plaats ook een reactie

<< Terug naar de hoofdpagina