09 maart 2006

XGL Live CD

OMFGWTFBBQ! Die wou ik altijd al eens gebruiken en dit lijkt me daarvoor een prima moment, want dit is lekker. Geen zin om je Linux overhoop te halen, maar zeker in voor een potje fucking slicke Linux-van-de-toekomst-graphically-speaking, dan raad ik je aan als den wieden-weergaan deze iso te downloaden. Zoals je hier kunt lezen gaat het hier over een Live CD waarmee je in een XGL (je weet toch) omgeving terecht komt. Geile shit dus, gaat dat zien.

De link naar de iso hierboven gaat je echter hoogstwaarschijnlijk niet veel goeds brengen vanwege de vermoedelijke stormloop, maar met een torrent á la hierzo moet je al een stuk verder komen.

N.B.: We hebben het hier wel over een demo, dus wees niet te sip als het niet werkt. Ik ga het in elk geval zo snel mogelijk proberen!

Update: Aangezien die site ook totaal niet opschiet (een minuut voor een torrentje...) hier de torrent vanaf m'n eigen server.

Reacties:

Blogger lgespee had het volgende te zeggen:

Patrick, perfecte post.

Dit is dus handig inderdaad, niet het risico van een fubar install, maar wel een preview.
Dennis Laumen had hem vandaag al mee naar school, je had die gezichten moeten zien van die wij zijn Tweaker.net(ters) en "met Vista gaan ze alles goed maken" gasten bij ons in de klas :D.

En ik ben het helemaal met je uitroep eens:
On My Flaming Grill With The Flavorful BBQ

Groeten.

donderdag, maart 09, 2006 9:45:00 p.m.  

Plaats ook een reactie

<< Terug naar de hoofdpagina