14 april 2006

Wallpaper Tray

Overstappen op Dapper wordt me als trouwe Breezy-er steeds aantrekkelijker gemaakt. Ik was namelijk op zoek naar een programmaatje dat automatisch m'n bureaublad achtergrond om de zoveel tijd verwisselt en kwam op GnomeFiles Wallpaper Tray tegen. Nu bevat Breezy dit programma nog niet, maar Dapper dus wel. Grumble...

Nu zou dit geen groot probleem hoeven te zijn; even van hier het pakketje ophalen en installeren maar, maar helaas moet je ook gelijk een hele bult aan net wat nieuwere dependencies ophalen die ongetwijfeld zelf ook weer een aantal iets nieuwere dependencies hebben waardoor je uiteindelijk waarschijnlijk met een half-Breezy, half-Dapper systeem zit opgescheept dat misschien problemen oplevert bij nieuwe versies van Breezy programma's. Dilemma dus!

Toch wacht ik nog maar even met upgraden naar Dapper, omdat ik me de eerste paar weken geen eventueel gekloot met de computer kan veroorloven (tentamens voor de boeg), maar ze maken het me niet makkelijk. Damn them and their sweet little temptations!

Update: zie de reactie van Dennis om toch een Breezy pakketje te bemachtigen!

Reacties:

Anonymous Anoniem had het volgende te zeggen:

Ding is simpel te backporten naar Breezy - download maar van http://seveas.ubuntulinux.nl/~dennis/wallpaper/ :)

vrijdag, april 14, 2006 1:47:00 p.m.  
Blogger Patrick had het volgende te zeggen:

Ah, brilliant! Ik haal em meteen op, bedankt :)

vrijdag, april 14, 2006 2:16:00 p.m.  

Plaats ook een reactie

<< Terug naar de hoofdpagina