12 mei 2006

Microsoft going soft?

Noem me naïef, maar dit soort berichten geven me toch hoop op een betere toekomst voor Billyboy en dat bedrijfje van 'em. Het zal ongetwijfeld door een hoop mensen gezien worden als slinkse marketing move; een beetje complimentjes geven om het imago wat op te vijzelen, maar bij mij werkt het. Nintendo is cool en wie vrienden is met Nintendo is vrienden met mij!

Bovendien wordt er in Redmond ook steeds meer geflirt met open source en laat dat nu net m'n andere liefde op IT gebied zijn. Ik moet zeggen dat ze het slim aanpakken. Nog even en ik ga geloven dat ze misschien toch niet één grootse manifestatie van het kwaad zijn. Ik wacht in elk geval met spanning op de alpha release van Microsoft Linux, natuurlijk met gratis DirectX ondersteuning!

Reacties:

Anonymous Anoniem had het volgende te zeggen:

Uhm, ze leven van het verbieden van anderen hun vrijheid. Dat is gewoon geld verdienen, niet een maatschappelijke functie vervullen.

zondag, mei 14, 2006 10:35:00 a.m.  

Plaats ook een reactie

<< Terug naar de hoofdpagina